About

Om

PKN EMC Engineering startede i 2009 og har siden starten udført godkendelses og certificeringsopgaver for en række virksomheder i Danmark og USA. Vores område dækker alt wireless og mobil telefoni baserede systemer med tilhørende godkendelser indenfor specifikke applikationer/anvendelsesområder såsom KBA (Automotive), EASA (Aircraft), Railway mm.

Jeg er uddannet telekommunikations ingeniør M.Sc.E.E fra AAU - system konstruktionslinien i 1986 og har mere en 30 års erfaring i telekommunikationsbranchen samt 7 års erfaring i medico device området.

Min erfaring er opbygget som designer af test systemer til alle typer af radio interfaces og som laboratorie leder for et akkrediteret laboratorie. Specifik er certificeringserfaringen baseret på projekt ledelsesopgaver som global FCC liaison for Siemens mobiles 2002, Subject Matter Expert (SME) indenfor EMC og en ISO 17025 akkreditering under UKAS 2404 for Motorola i 2007.

PKN EMC Engineering er aktiv deltagende i certificerings efteruddannelse samt opgave løsninger, der til tider kræver ændringen i bestående standarder og/eller certificeringsprocesser. Det globale netværk supplerer vores dækning tildet meste af verdens landes lokale certificerings organer og kan derved tilgodese et hvert kundebehov.